Η Obsidian Entertainment μάλλον ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι

Όπως αφήνουν να εννοηθεί διάφορα μέλη της
08 Ιουνίου 2022 19:33
Η Obsidian Entertainment μάλλον ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι

Έχουν απομείνει μόλις μερικές ημέρες για το μεγάλο Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, το οποίο όπως φαίνεται θα περιλαμβάνει την ανακοίνωση και ενός νέου παιχνιδιού από την Obsidian Entertainment.

Ναι, καλά διαβάσατε. Η Obsidian Entertainment, η οποία ήδη έχει αποκαλύψει πως εργάζεται στο Avowed, ένας μεγάλης κλίμακας RPG στα πρότυπα του Skyrim, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Pillars of Eternity, στο The Outer World 2, τη συνέχεια της sci-fi RPG σειράς και στην τελική έκδοση του χαριτωμένου παιχνιδιού επιβίωσης Grounded, φαίνεται πως ετοιμάζει ένα ακόμη project.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα ο lead designer του λατρεμένου Fallout: New Vegas και των Pillars of Eternity, Josh Sawyer, μοιράστηκε ένα tweet του Xbox σχετικά με την παρουσίαση, αφήνοντας να εννοηθεί πως το project πάνω στο οποίο δουλεύει θα εμφανιστεί στο σόου. Λίγο αργότερα, ο Sawyer απάντησε και σε ένα άλλο tweet μιας συναδέλφου του από την Obsidian, η οποία στο προφίλ της αναφέρει πως εργάζεται σε ένα μη-ανακοινωμένο project, τονίζοντας:

Θα είναι απίστευτα ωραίο όταν θα μπορώ επιτέλους να μοιραστώ σε τι δουλεύω τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι σχετικές δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, η πολυάσχολη ομάδα των Xbox Game Studios έχει στα σκαριά και ένα τέταρτο project, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια, με επικεφαλής τον Josh Sawyer (μια πληροφορία την οποία είχε διαρρεύσει και ο Jez Corden του Windows Central πριν μερικές εβδομάδες).

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και φυσικά μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ανακοινώσεις του.