Το F1 Manager 2022 είναι το παιχνίδι για τους πραγματικά φανατικούς της Formula 1 (BINTEO)  

Και κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι

Το F1 Manager 2022 είναι το παιχνίδι για τους πραγματικά φανατικούς της Formula 1 (BINTEO)

Πέρα από το F1 22 που αναπτύσσει η EA και η Codemasters, οι λάτρεις του σπορ που θέλουν να μπουν σε πιο βαθιά νερά θα έχουν αυτό το καλοκαίρι και μια πιο σκληροπυρηνική επιλογή. Ο λόγος γίνεται για το F1 Manager 2022, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 και Xbox One.

Πρόκειται για ένα επίσημο παιχνίδι προσομοίωσης της Formula 1 που αναπτύσσεται από την Frontier Developments και αναθέτει στους παίκτες το ρόλο του Team Principal. Πρόκειται για έναν από τους πιο πιεστικούς ρόλους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τους παίκτες να πρέπει να οδηγήσουν την ομάδα που θα επιλέξουν στην κατάκτηση της κορυφής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ελέγχοντας κάθε πτυχή, από την εύρεση του κατάλληλου προσωπικού, μέχρι την ανάπτυξη του μονοθέσιου, έπειτα από αξιολόγησή του κάθε εξαρτήματος.

Παρακάτω θα βρείτε το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του παιχνιδιού για να πάρετε μια γεύση, καθώς και πολλές περισσότερες πληροφορίες, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που λάβαμε από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Το F1 Manager 2022 προσφέρει στους οπαδούς μια απαράμιλλη εμπειρία F1®, αποτυπώνοντας με πρωτοφανή λεπτομέρεια τον κόσμο της F1®  και τον υψηλών οκτανίων ενθουσιασμό της διοίκησης μιας ομάδας. Από το paddock μέχρι το βάθρο, οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν αποφάσεις εντός και εκτός πίστας για να εξασφαλίσουν την επιτυχία τους, ενώ παράλληλα θα ικανοποιούν τόσο το διοικητικό συμβούλιο όσο και τους τόσο σημαντικούς χορηγούς της ομάδας. Τα κεντρικά γραφεία των ομάδων είναι η καρδιά που χτυπάει σε κάθε κατασκευαστή, και στο F1® Manager 2022  δεν υπάρχει καμία διαφορά. Οι επίδοξοι αρχηγοί ομάδων θα ελέγχουν κάθε πτυχή της ομάδας τους από το υπερσύγχρονο αρχηγείο τους. Από την εύρεση του καλύτερου προσωπικού, όπως οι μηχανικοί αγώνων και ο επικεφαλής αεροδυναμικής, μέχρι την ανάπτυξη και την αξιολόγηση νέων εξαρτημάτων του μονοθέσιου, οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να διασφαλίσουν ότι θα είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό, τόσο τώρα, όσο και για τις επόμενες σεζόν.

Με ένα πλήρες ρόστερ οδηγών παγκόσμιας κλάσης από όλες τις κατηγορίες F1®, F2™ και F3™ για να διαλέξετε, ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν  νέους οδηγούς και να δημιουργήσουν την ομάδα των ονείρων τους. Κάθε οδηγός από το Line-up της F1® 2022 είναι ρεαλιστικά  δημιουργημένος και έχει αποτυπωθεί ψηφιακά ώστε να τους αντικατοπτρίζει με ακρίβεια όπως και το οδηγικό τους στυλ όταν βρίσκονται στην πίστα. Η ικανότητα, το ταπεραμέντο και ο αθλητισμός ενός οδηγού είναι απαραίτητα για κάθε ομάδα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αντικατοπτρίζονται από τις βασικές βαθμολογίες απόδοσης, παρέχοντας στους παίκτες ζωτικές πληροφορίες για το πώς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους οδηγούς τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ακριβώς όπως και στον πραγματικό κόσμο των αγώνων, με την πάροδο του χρόνου οι οδηγοί θα αποσυρθούν από το άθλημα, οπότε είναι ζωτικής σημασίας οι παίκτες να σκέφτονται εκ των προτέρων για να διασφαλίσουν ότι έχουν μια σταθερή ροή ανερχόμενων ταλέντων στην ομάδα, αν θέλουν να εξασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη κληρονομιά τους στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πριν από κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, οι αρχηγοί των ομάδων θα επιλέξουν τα ελαστικά και τα ανταλλακτικά, καθώς και θα καθορίσουν τους στόχους από τους χορηγούς για να ενισχύσουν την οικονομική τους θέση. Στις περιόδους προπόνησης, οι οδηγοί θα εξοικειωθούν με την πίστα και το αυτοκίνητο, αποκτώντας έτσι άποψη ώστε να κατανοήσουν τις λειτουργίες του αυτοκινήτου πριν από την πολύ σημαντική περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών, όπου θα είναι στα χέρια του παίκτη να αποφασίσει πότε θα χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του για να βελτιστοποιήσει τη θέση του στο grid.

Οι αγώνες προβάλλονται με εντυπωσιακά οπτικά μέσα, με μια ποικιλία από κάμερας υπό γωνία πάνω στα οχήματα και στις πίστες, ζωντανεύοντας έτσι τη δράση και στις είκοσι δύο πίστες του 2022 Grand Prix™. Οι fans μπορεί επίσης να παρατηρήσουν τους γνώριμη φωνή του David Croft, επικεφαλής σχολιαστής της F1® στο Sky Sports, και του συνάδελφου σχολιαστή και πρώην οδηγού της Formula 1®, Karun Chandhok, οι οποίοι δανείζουν τις γνώριμες φωνές τους στο παιχνίδι. Από την έναρξη των αγώνων μέχρι την καρό σημαία, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ελέγχουν κάθε απόφαση στην πίστα, από τη στρατηγική των pit μέχρι τις εντολές προς τον οδηγό μέσα στον αγώνα. Δίνοντας εντολές μέσω ασυρμάτου στους οδηγούς τους και χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να αντιδράσουν σε δυναμικά γεγονότα του αγώνα, όπως η αλλαγή του καιρού, τα αυτοκίνητα ασφαλείας και οι κόκκινες σημαίες, παίρνοντας αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα τους στην κορυφή ή να τερματίσουν τελευταίοι.

Ροη ειδησεων