Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Project M με την Unreal Engine 5 να δίνει ρέστα

Ο νέος τίτλος της NCSoft
08 Ιουνίου 2022 09:20
Δείτε το εντυπωσιακό trailer του Project M με την Unreal Engine 5 να δίνει ρέστα

Η NCSoft ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι, το Project M, το οποίο “ρίχνει σαγόνια” στο πρώτο trailer του με τα εκπληκτικά γραφικά του, που φτιάχτηκαν με την Unreal Engine 5. Σύμφωνα με το επίσημο site της εταιρίας, το παιχνίδι θέλει να σας διηγηθεί την ιστορία ενός άντρα που θέλει να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της αγαπημένης του.

Το παιχνίδι -όπως θα δείτε και εσείς στο πρώτο trailer- έχει ρεαλιστικά γραφικά χάρη στις νέες τεχνολογίες της NCSoft με 3D scanning, motion capture και διάφορα οπτικά εφέ. Οι πληροφορίες που μοιράστηκε στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι το Project M είναι ένα διαδραστικό παιχνίδι αφήγησης, που διαμορφώνεται και αλλάζει ανάλογα τις επιλογές που θα κάνει ο παίκτης.

Η NCSoft δήλωσε τα εξής:

Το Project M είναι ένα interactive movie, παρόμοιο με τα παιχνίδια που κάνει η Quantic Dream, όπως το Heavy Rain και το Detroit: Become Human ή με τα παιχνίδια της Supermassive Games, Until Dawn και Dark Pictures Anthology.

To βίντεο παρουσιάζει κάποια quick time events και τις επιπτώσεις που θα έχει ο παίκτης αν επιτύχει ή αν αποτύχει μία αποστολή, οδηγώντας τον έτσι σε διαφορετικά αποτελέσματα.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε και που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Δείτε το trailer παρακάτω.