Το σόου του Summer Game Fest θα έχει παρουσιάσεις 30 παιχνιδιών

Νέες πληροφορίες για το μεγάλο event
08 Ιουνίου 2022 00:30
Το σόου του Summer Game Fest θα έχει παρουσιάσεις 30 παιχνιδιών

Σε λιγότερες από 48 ώρες το μεγάλο event του Geoff Keighley για το Summer Game Fest θα μεταδοθεί ζωντανά και έτσι μετά το hype trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα μαθαίνουμε μερικές ακόμη πληροφορίες σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Αναλυτικότερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Twitter έγινε γνωστό πως στο σόου θα παρουσιαστούν συνολικά πάνω από 30 επερχόμενα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων οι θεατές μπορούν να περιμένουν νέες αποκαλύψεις, καινούργιο υλικό από τίτλους που έχουν ήδη ανακοινωθεί, καθώς και μερικές εκπλήξεις.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν και τρία ακόμα παιχνίδια που αναμένεται να δούμε στην παρουσίαση.

Τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια του Summer Game Fest:

Όπως γνωρίζουμε επίσημα, στο ειδικό event του Geoff θα παρουσιαστούν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Call of Duty Modern Warfare II. Συγχρόνως, είναι επιβεβαιωμένο πως θα δούμε και νέο υλικό και από το Gotham Knights, αλλά και μια gameplay παρουσίαση από το horror παιχνίδι του δημιουργού του Dead Space, το The Callisto Protocol.

Επιπροσθέτως, το τέταρτο παιχνίδι που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής πως θα δούμε στο σόου είναι το Cuphead και πιο συγκεκριμένα το The Delicious Last Course πακέτο επέκτασης. Μια ακόμη από τις περίφημες «World Premiere» θα είναι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Frost Giant Studios, ενώ από τη σκηνή θα περάσει και ο Dwayne Johnson για χάρη του Fortnite και της επερχόμενης ταινίας του Black Adam.

Τέλος, το σόου θα φιλοξενήσει και το επερχόμενο strategy-RPG Honkai: Star Rail, μια νέα αποκλειστική ματιά στο άκρως αναμενόμενο JRPG ONE PIECE ODYSSEY, καθώς και νέο υλικό από το Warhammer 40K: Dark Tide.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Summer Game Fest θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος).