Νέα εικόνα από το καινούργιο Layers of Fear – Αποκάλυψη στο Summer Game Fest;

Μάλλον θα μάθουμε νεότερα πολύ σύντομα
08 Ιουνίου 2022 00:11
Νέα εικόνα από το καινούργιο Layers of Fear – Αποκάλυψη στο Summer Game Fest;

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο σας είχαμε ενημερώσει πως η Bloober Team ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Layers of Fear παιχνίδι. Συγκεκριμένα, το στούντιο είχε υποσχεθεί πως “οι φόβοι μας θα επιστρέψουν” το 2022, ανακοινώνοντας συγχρόνως πως το νέο κεφάλαιο της horror σειράς θα έχει αρκετά προηγμένο τεχνικό τομέα, αφού θα χρησιμοποιεί τις τεχνολογίες αιχμής της Unreal Engine 5.

Τώρα, η πολωνική ομάδα φαίνεται πως έσπασε τη σιωπή της σχετικά με το project, αφού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter ανάρτησε ένα ολοκαίνουργιο εικαστικό, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το teaser αυτό μάλλον δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην λίστα των επίσημων συνεργατών του Summer Game Fest. Επομένως, πλέον γνωρίζουμε ποια είναι μάλλον η ανακοίνωση που σκοπεύει να κάνει στο σόου του Geoff Keighley, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος).

Παράλληλα, να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη δημοσίευση της Bloober, ο γνωστός leaker Tom Henderson έσπευσε να αποκαλύψει πως το παιχνίδι θα ονομάζεται ‘Layers of Fears’, με παράθυρο κυκλοφορίας τις αρχές του 2023, για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Για την ιστορία, πέρυσι η Bloober Team έχει ανακοινώσει επίσημα πως εργάζεται σε δύο AAA projects που δεν έχουν ανακοινωθεί. Πολλοί πιστεύουν ότι το ένα από αυτά είναι Silent Hill παιχνίδι, με τις πιο πρόσφατες φήμες να κάνουν λόγο για remake του λατρεμένου Silent Hill 2 της Konami. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.