Δείτε πόσα λεφτά έχει βγάλει το Pokémon GO από το 2016 μέχρι σήμερα

Παραμένει στις πρώτες θέσεις των charts μετά από τόσα χρόνια
06 Ιουνίου 2022 17:38
Δείτε πόσα λεφτά έχει βγάλει το Pokémon GO από το 2016 μέχρι σήμερα

Το Pokémon GO κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016 από την ομάδα ανάπτυξης και publisher, Niantic και όπως όλα δείχνουν, το κοινό συνεχίζει να απολαμβάνει το Pokémon παιχνίδι “on the go”. Και αυτό γιατί μόλις αποκαλύφθηκαν πόσα λεφτά έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή από το 2016 μέχρι σήμερα.

Ο τίτλος παραμένει μετά από τόσα χρόνια στις πρώτες θέσεις των charts και όπως μεταφέρει η αξιόπιστη εταιρία analytics, Sensor Tower, το Pokémon GO έχει βγάλει περισσότερα από $6 δισεκατομμύρια. Αυτός ο αριθμός αφορά τα συνολικά έσοδα που έχει φέρει ο τίτλος και κατατάσσεται σε ένα από τα πιο κερδοφόρα mobile παιχνίδια στην ιστορία, με 1,3 εκατομμύρια μηνιαίους παίκτες μόνο από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ωστόσο, στην Αμερική έχει τα περισσότερα έσοδα, $2,2 δισεκατομμύρια από την κυκλοφορία του και ακολουθούν χώρες όπως η Ιαπωνία και η Γερμανία. Λίγα παιχνίδια έχουν καταφέρει αυτό το εξωπραγματικό ποσό εσόδων και δεν είναι άλλα από τα Clash of Clans, Candy Crash Saga, PUBG Mobile και Honor of Kings.

Παρ’ όλα αυτά τα εντυπωσιακά νούμερά του, το Pokémon GO είχε 45% λιγότερα έσοδα το πρώτο τρίμηνο του 2022 σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2021. Τέλος, το Pokémon GO έχει κατέβει περισσότερες από 678 εκατομμύρια φορές.