Το «hype» trailer του Summer Game Fest υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό σόου

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο event
06 Ιουνίου 2022 13:11
Το «hype» trailer του Summer Game Fest υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό σόου

Όπως συνηθίζει με τις διάφορες παρουσιάσεις που διοργανώνει, ο παραγωγός των The Game Awards, Geoff Keighley, ετοίμασε τώρα το επίσημο προωθητικό βίντεο του Summer Game Fest.

Το εν λόγω «hype» trailer, όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος του, περιλαμβάνει πλάνα από διάφορα πρόσφατα και επερχόμενα παιχνίδια και μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε το σόου, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος). Μάλιστα, με μουσική υπόκρουση το κομμάτι ‘Young God’ της Halsey, το βίντεο φαίνεται πως πετά και μερικές μπηχτές στην E3, τονίζοντας πως το Summer Game Fest είναι η νέα gaming γιορτή του καλοκαιριού.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο ειδικό event του Geoff θα παρουσιαστούν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Call of Duty Modern Warfare II. Συγχρόνως, είναι επίσημα επιβεβαιωμένο πως θα δούμε νέο υλικό και από το Gotham Knights, αλλά και μια gameplay παρουσίαση από το horror παιχνίδι του δημιουργού του Dead Space, το The Callisto Protocol.

Επιπροσθέτως, το τέταρτο παιχνίδι που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής πως θα δούμε στο σόου είναι το Cuphead και πιο συγκεκριμένα το The Delicious Last Course πακέτο επέκτασης. Τέλος, μια ακόμη από τις περίφημες «World Premiere» θα είναι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Frost Giant Studios

Δείτε το επίσημο προωθητικό βίντεο του Summer Game Fest

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου Geoff, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.