Το Summer Game Fest θα έχει Gotham Knights, Modern Warfare II κ.α.

Οι παρουσιάσεις που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής
05 Ιουνίου 2022 19:53
Το Summer Game Fest θα έχει Gotham Knights, Modern Warfare II κ.α.

Το πρόσφατο State of Play του PlayStation ήταν μόνο η αρχή των καλοκαιρινών gaming events, με το Summer Game Fest να υπόσχεται πως θα μας δείξει το μέλλον των video games μέσα από μια φαντασμαγορική εκδήλωση που θα παρουσιάσει ο Geoff Keighley.

Συγκεκριμένα, το σόου του παραγωγού των The Game Awards είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) και μιας και απέχουμε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα, πλέον έχουν γνωστοποιηθεί και μερικά από τα παιχνίδια που αναμένεται να δούμε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο ειδικό event του Geoff για το Summer Game Fest θα παρουσιαστούν τα πρώτα gameplay πλάνα του άκρως αναμενόμενου Call of Duty Modern Warfare II. Συγχρόνως, είναι επίσημα επιβεβαιωμένο πως θα δούμε νέο υλικό και από το Gotham Knights, αλλά και μια gameplay παρουσίαση από το horror παιχνίδι του δημιουργού του Dead Space, το The Callisto Protocol.

Επιπροσθέτως, το τέταρτο παιχνίδι που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής πως θα δούμε στο σόου είναι το Cuphead και πιο συγκεκριμένα το The Delicious Last Course πακέτο επέκτασης. Τέλος, μια ακόμη από τις περίφημες «World Premiere» θα είναι η αποκάλυψη του νέου παιχνιδιού της Frost Giant Studios

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου Geoff, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.