Μπορείτε να αγοράσετε το jacket του Leon από το Resident Evil 4 Remake αν βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη

Βρίσκεται ήδη διαθέσιμο σε ένα κατάστημα
05 Ιουνίου 2022 14:19
Μπορείτε να αγοράσετε το jacket του Leon από το Resident Evil 4 Remake αν βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη

Η Capcom ανακοίνωσε επίσημα -μετά τις έντονες φήμες- το remake του Resident Evil 4 μέσα από το πρόσφατο State of Play της Sony. Ο θρυλικός τίτλος του 2005 επιστρέφει και πάλι αρκετά αναβαθμισμένος με γραφικά “νέας γενιάς”, πιο horror ατμόσφαιρα, μία ανασχεδιασμένη ιστορία και κυκλοφορεί τον Μάρτιο του 2023.

Τώρα, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού trailer, η Capcom είχε και ένα disclaimer που μεταξύ άλλων έλεγε ότι μπορείτε να κάνετε δικό σας το εμβληματικό καφέ τζάκετ του Leon S. Kennedy μέσα από το Schott NYC.

Το PC Gamer έκανε τη δική του έρευνα και όντως υπάρχει ένα τζάκετ στο site του Schott NYC που μπορείτε να αγοράσετε, αν χώσετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς κοστίζει… $1495. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί, ότι παρόλο που είναι σχεδόν ίδιο με το τζάκετ του Leon, η περιγραφή στο site δεν αναφέρει πουθενά το remake του Resident Evil 4.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony. Δυστυχώς, για την ώρα δεν αποκαλύφθηκαν άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες νέας γενιάς Xbox Series X|S και PlayStation 5, ενώ θα έρθει και στο PC μέσω Steam, στις 24 Μαρτίου 2023.