Εκτός Gamescom 2022 η Nintendo

Θα απουσιάζει φέτος η εταιρία
04 Ιουνίου 2022 19:50
Εκτός Gamescom 2022 η Nintendo

Όπως επιβεβαιώθηκε, η Nintendo δε θα συμμετέχει στη φετινή Gamescom 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από μια δήλωση που παραχώρησε στο gaming μέσο Games Wirtschaft, έναw αντιπρόσωπος της Nintendo Ευρώπης εξήγησε:

Η Gamescom είναι ένα σημαντικό γεγονός στο ημερολόγιο των εκδηλώσεων της Nintendo. Φέτος, ωστόσο, μετά από προσεκτική σκέψη, αποφασίσαμε να μην συμμετάσχουμε στην Κολωνία.

Αντιθέτως, οι παίκτες μας θα μπορούν να δοκιμάσουν τα επερχόμενα παιχνίδια για το Nintendo Switch σε πολλές άλλες εκδηλώσεις σε όλη τη Γερμανία.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε πως η Gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 24 και 28 Αυγούστου και θα είναι φέτος υβριδικό event, το οποίο θα συνδυάζει τόσο ψηφιακά στοιχεία όσο και φυσική παρουσία από επισκέπτες και μέσα στην Κολωνία. Τον «χορό» θα ξεκινήσει για άλλη μια φορά το εναρκτήριο live event Gamescom Opening Night Live.

Για την ιστορία, η Nintendo δε συγκαταλέγεται ούτε στη λίστα των συνεργατών του Summer Game Fest του Geoff Keighley, οπότε είναι πολύ πιθανό να προσπεράσει εντελώς το καλοκαίρι και να ανοίξει τα χαρτιά της με κάποια παρουσίαση το Φθινόπωρο. Αξίζει να σημειωθεί πως το πιο πρόσφατο Direct της πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους.