Δείτε εν δράσει τις μάχες του open-world Sonic Frontiers  (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από ολοκαίνουργια gameplay πλάνα
04 Ιουνίου 2022 17:32
Δείτε εν δράσει τις μάχες του open-world Sonic Frontiers  (ΒΙΝΤΕΟ)

Η SEGA συνεχίζει τη συνεργασία της με το IGN για την παρουσίαση του Sonic Frontiers, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη μεγάλης διάρκειας gameplay βίντεο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, αφού πριν από μερικές ώρες παρουσιάστηκε η εξερεύνηση και το platforming, αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται μια διαφορετική πτυχή της εμπειρίας. Συγκεκριμένα, τα νέα πλάνα εστιάζουν στο combat σύστημα. Έτσι, βλέπουμε διάφορους από τους εχθρούς με τους οποίος θα έρθει αντιμέτωπος ο Sonic, καθώς και μερικές από τις κινήσεις που θα έχει στη διάθεσή του για να τους αντιμετωπίσει, από απλές επιθέσεις, μέχρι πιο φαντασμαγορικές δυνάμεις που γεμίζουν την οθόνη με particles.

Μπορείτε να δείτε εν δράσει τις μάχες του open-world Sonic Frontiers μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

Συνολικά, το Sonic Frontiers υπόσχεται μια Sonic εμπειρία που όμοιά της δεν έχουμε βιώσει ξανά, με δράση υψηλής ταχύτητας σε ένα εντελώς ανοιχτό περιβάλλον. Έτσι, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παλέψουν με πανίσχυρους εχθρούς, καθώς εξερευνούν τα πυκνά δάση, τους τεράστιους καταρράχτες και τις απέραντες ερήμους των Starfall Islands, με την ομάδα ανάπτυξης να αντλεί όπως φαίνεται έμπνευση από το πολυβραβευμένο The Legend of Zelda Breath of the Wild.

Για την ώρα η συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού παραμένει άγνωστη, αφού το μόνο που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως θα έρθει κάποια στιγμή εντός του 2022 για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch και PC.