Το Resident Evil 4 Remake είναι γεγονός - Δείτε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer!

Το πε και το κάνε η Capcom!
03 Ιουνίου 2022 01:08
Το Resident Evil 4 Remake είναι γεγονός - Δείτε το πρώτο ανατριχιαστικό trailer!

Το State of Play της Sony ξεκίνησε με μία πολύ μεγάλη έκπληξη από την Capcom, αφού αποκαλύφθηκε επιτέλους το remake του Resident Evil 4. Ναι, μετά τις έντονες φήμες των τελευταίων μηνών, η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα πως η περιπέτεια του Leon S. Kennedy θα έρθει άκρως αναβαθμισμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Μέσα από το πρώτο trailer που είδε τα φώτα της δημοσιότητας πήραμε μία κλεφτή ματιά από τον Leon, την Ashley, την Ada και άλλους χαρακτήρες του θρυλικού παιχνιδιού. Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαίνεται πως ο τίτλος θα έχει μία ελαφρώς πιο “horror” ατμόσφαιρα.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμησμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχομένο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony. Δυστυχώς, για την ώρα δεν αποκαλύφθηκαν άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Το Resident Evil 4 Remake θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στις κονσόλες νέας γενιάς Xbox Series X|S και PlayStation 5, ενώ θα έρθει και στο PC μέσω Steam, στις 24 Μαρτίου 2023. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.