Η Ubisoft δεν ετοιμάζει κάποια τύπου E3 παρουσίαση για φέτος τον Ιούνιο

Δίνει ωστόσο ένα στοιχείο για το πότε να περιμένουμε νεότερα
02 Ιουνίου 2022 14:52
Η Ubisoft δεν ετοιμάζει κάποια τύπου E3 παρουσίαση για φέτος τον Ιούνιο

Σε λίγες ώρες από τώρα το PlayStation αναμένεται να ξεκινήσει το χορό του Summer Game Fest με το State of Play σόου του, με τον Ιούνιο να επιφυλάσσει διάφορες ακόμη σχετικές gaming παρουσιάσεις, όπως μια από τον Geoff Keighley και το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 λίγες ημέρες αργότερα. Παρόλα αυτά, μια από τις μεγαλύτερες publishing εταιρίες της βιομηχανίας θα απουσιάζει από το «πάρτι» του Ιουνίου.

Ο λόγος γίνεται για την Ubisoft, η οποία παραδοσιακά πραγματοποιούσε την ετήσια συνέντευξη Τύπου της κάθε καλοκαίρι και σχεδόν πάντα τον Ιούνιο, στο πλαίσιο της E3. Φέτος, με την E3 να... αγνοείται, τα πλάνα της είναι διαφορετικά. Συγκεκριμένα, ένας αντιπρόσωπος της γαλλικής εταιρίας επιβεβαίωσε στο Axios πως η Ubisoft δεν ετοιμάζει κάποια παρουσίαση των επερχόμενων παιχνιδιών της τον Ιούνιο και αντιθέτως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft δε διευκρίνισε ακριβώς το πότε μπορούμε να περιμένουμε το επόμενο σόου της, αλλά αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός πως απουσιάζει από τη λίστα των συνεργατών του Summer Game Fest, μάλλον μιλάμε για κάποια στιγμή μετά το καλοκαίρι. Οπλιστείτε, λοιπόν, με υπομονή, καθώς θα χρειαστούν κάποιοι μήνες μέχρι να μάθουμε τι σχεδιάζει η εταιρία των Assassin’s Creed, Far Cry και Tom Clancy's για το μέλλον.