Εντελώς δωρεάν από σήμερα το Diablo Immortal στα iPhone, Android και PC

Έφτασε το νέο παιχνίδι της Blizzard
02 Ιουνίου 2022 07:59
Εντελώς δωρεάν από σήμερα το Diablo Immortal στα iPhone, Android και PC

Πιστή στην υπόσχεσή της, έπειτα από μήνες δοκιμών και ένα πρόωρο launch μερικών ωρών για τις mobile εκδόσεις, η Blizzard κυκλοφόρησε το Diablo Immortal σήμερα, Πέμπτη 2 Ιουνίου στην Ελλάδα και διάφορες άλλες χώρες παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο του πασίγνωστου και λατρεμένου franchise της είναι πλέον διαθέσιμο εντελώς δωρεάν για τα Android smartphones και tablets, για τις συσκευές της Apple με iOS ή iPadOS λειτουργικό σύστημα, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Battle.net.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να δοκιμάσετε για πρώτη φορά την dungeon crawler εμπειρία ή να έχετε παντού μαζί σας μια φορητή έκδοση του Diablo για μια γρήγορη δόση από loot, μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι μέσα από τους συνδέσμους που ακολουθούν.

Πως μπορώ να κατεβάσω το Diablo Immortal;

Κατεβάστε το Diablo Immortal για Android πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Diablo Immortal για iOS πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Diablo Immortal για PC πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην BlizzCon του 2018 και είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα μεταξύ των Diablo II: Lord of Destruction και Diablo III. Παρόλο που πρόκειται για μια εμπειρία που σχεδιάστηκε κατεξοχήν για κινητά, η εταιρία υπόσχεται πως έχει μεταφέρει όλα τα σημεία αναφοράς που περιμένουν οι παίκτες, όπως η δημιουργία χαρακτήρων από διαφορετικά classes, τα επικά boss fights, το άφθονο loot, τα clans, το co-op και το PvP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης, απαντήσεις σε συχνές απορίες, τη λίστα με τα υποστηριζόμενα controllers στις διάφορες συσκευές, τους servers της κάθε περιοχής, οδηγίες για την ενεργοποίηση του cross-progression play και πολλά ακόμη μπορείτε να βρείτε μια σχετική ανάρτηση της Blizzard στην επίσημη ιστοσελίδα της, πατώντας εδώ.