Νέο trailer και ημερομηνία για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet!

Νέα Pokémon, νέοι Professors, νέο trailer!
01 Ιουνίου 2022 16:24
Νέο trailer και ημερομηνία για τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η The Pokémon Company έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το δεύτερο trailer των άκρως αναμενόμενων Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τα οποία θα σηματοδοτήσουν την έλευση της ένατης γενιάς.

Αυτό έχει διάρκεια περίπου τρία λεπτά και απαρτίζεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από gameplay πλανά, αποκαλύπτοντας διάφορα από τα νέα Pokémon τα οποία θα μπορούν να ανακαλύψουν και να κάνουν δικά τους οι παίκτες, καθώς και διάφορες άλλες πτυχές της εμπειρίας.

Για παράδειγμα, μαθαίνουμε πως για πρώτη φορά στη σειρά, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξουν οι παίκτες, οι Professors που θα τους καθοδηγήσουν στο ταξίδι τους θα είναι διαφορετικοί! Αυτοί θα είναι οι Sada και Turo, ενώ στο πλευρό των παικτών θα βρίσκεται και η φίλη τους η Nemona, η οποία λατρεύει τις μάχες με Pokémon.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet and Pokémon Violet θα είναι τα πρώτα πλήρως open-world RPGs, όσον αφορά τα βασικά κεφάλαια της σειράς. Μάλιστα, θα ενσωματώνουν και multiplayer για έως και τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να εξερευνήσουν μαζί τη νέα περιοχή και φυσικά να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως μάχες και trading.

Μεταξύ άλλων, το trailer αποκάλυψε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των παιχνιδιών. Έτσι, οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ψηφιακές προ-παραγγελίες μέσω του Nintendo eShop έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.