Pokémon Scarlet & Violet | Αποκαλύφθηκε πότε θα μάθουμε περισσότερα για τη νέα γενιά!

Κλείδωσε η ημερομηνία του επόμενου trailer
31 Μαΐου 2022 23:32
Pokémon Scarlet & Violet | Αποκαλύφθηκε πότε θα μάθουμε περισσότερα για τη νέα γενιά!

Οι Pokémon fans μπορούν να αρχίσουν την αντίστροφη μέτρηση, αφού η Nintendo και η The Pokémon Company ανακοίνωσαν πότε θα δούμε νέα πλάνα και θα μάθουμε νέες πληροφορίες για τα επερχόμενα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τα οποία θα σηματοδοτήσουν την έλευση της ένατης γενιάς.

Αναλυτικότερα, το νέο trailer του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη 1η Μαΐου, μέσα από το επίσημο Pokémon YouTube στις 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Μαζί με το νέο trailer, η ανακοίνωση υπόσχεται και νέες πληροφορίες για τα παιχνίδια.

Η σχετική ανακοίνωση ακολουθεί παρακάτω.

Να σας υπενθυμίσουμε πως τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο και αναμένεται να κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Nintendo Switch αργότερα μέσα στο 2022. Όπως έδειξε και το πρώτο trailer, φαίνεται πως οι τίτλοι θα έρχονται με έναν ανοιχτό κόσμο υβρίδιο, στα πρότυπα του πρόσφατου Pokémon Legends: Arceus και των Pokémon Sword and Shield.

Παράλληλα, γνωρίζουμε ήδη τα τρία νέα αρχικά Pokémon. Ο λόγος για τα Sprigatito, Fuecoco και Quaxly, τα οποία εκπροσωπούν αντίστοιχα τα grass-type, fire-type και water-type. 

Σε λίγες ώρες από τώρα, οι fans της σειράς αναμένεται να μάθουν διάφορες ακόμη σημαντικές πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι!