PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για PS4 και PS5

Η νέα εποχή της υπηρεσίας σχεδόν έφτασε
01 Ιουνίου 2022 18:30
PS Plus: Τα τρία δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου για PS4 και PS5

Η μεγάλη στιγμή για το PlayStation Plus έχει σχεδόν φτάσει, αφού στις 22 Ιουνίου αναμένεται να συγχωνευθεί με PlayStation Now και στην Ελλάδα, αποκτώντας δύο επιπλέον βαθμίδες με επιπρόσθετα προνόμια και οφέλη.

Τώρα, πιστή στο μηνιαίο της ραντεβού, η Sony ήρθε να αποκαλύψει τη λίστα των τίτλων που θα λάβουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας μέσα στο πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, για τον Ιούνιο έχουμε όπως συνηθίζεται τρία δωρεάν παιχνίδια, τα οποία αφορούν και το PlayStation 4, αλλά και το PlayStation 5 και θα μπορούν να τα απολαύσουν οι συνδρομητές όλων των βαθμίδων της υπηρεσίας, αφού αποτελούν προνόμιο του εισαγωγικού Essential πακέτου.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα μπορούν να παίξουν το Nickelodeon All Star Brawl. Πρόκειται για ένα έντονο crossover fighting παιχνίδι που θυμίζει το Smash Bros της Nintendo, αλλά το ροστερ του προέρχεται από τα διάφορα σόου της Nickelodeon, με χαρακτήρες όπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης και τα Χελωνονιντζάκια.

Συγχρόνως, οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα λάβουν και άλλα δύο PS4 παιχνίδια. Το πρώτο απ’ αυτά είναι το Naruto to Boruto: Shinobi Striker, το οποίο προφανώς βασίζεται στο λατρεμένο anime. Τέλος, το μήνα κλείνει με θεαματικό τρόπο το God of War. Ναι, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη μεγάλη συνέχεια που αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος, η Sony αποφάσισε να χαρίσει στους συνδρομητές της υπηρεσίας της ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών και highlight της βιβλιοθήκης του PS4 γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4 είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας, ενώ στην περίπτωση του God of War το παιχνίδι έχει λάβει και ειδικό patch που ξεκλειδώνει το framerate.

Αναλυτικά η λίστα του PS Plus για τον Ιούνιο του 2022:

  • Nickelodeon All Star Brawl | PS4 & PS5
  • Naruto to Boruto: Shinobi Striker| PS4
  • God of War| PS4