Το Indiana Jones της Bethesda μπορεί να μην είναι αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox

Έτσι έχει ακούσει ο Jez Corden του Windows Central
31 Μαΐου 2022 11:31
Το Indiana Jones της Bethesda μπορεί να μην είναι αποκλειστικό παιχνίδι του Xbox

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως το Indiana Jones που ετοιμάζει η Bethesda μπορεί να μην είναι αποκλειστικός τίτλος του Xbox. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η MachineGames, η οποία στο παρελθόν μάς χάρισε πολυάριθμους Wolfenstein τίτλους. Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το project επιμελείται ως executive producer ο Todd Howard, δημιουργός των Elder Scrolls.

Τώρα, ο Jez Corden του Windows Central μίλησε στο “Xbox Two Podcast” με host τον Rand Al Thor και η συζήτηση είχε μέσα και το Indiana Jones. Ο παρουσιαστής είπε αρχικά ότι δε γνωρίζουν αν το Indiana Jones θα είναι αποκλειστικό στο Xbox, με τον Corden να τον διακόπτει και να απαντάει ότι έχει ακούσει πως δε θα είναι.

Ο Corden συνέχισε λέγοντας:

Η μόνη πληροφορία που είχα για το Indiana Jones είναι ότι δεν ήταν αποκλειστικό στο Xbox, αλλά αυτό το είχα ακούσει πριν από πολύ καιρό. Ίσως κάτι να έχει αλλάξει τώρα. Όμως προβλέπω ότι θα έρθει στο Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα.

Προφανώς και πρέπει να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμα και γνωρίζουμε έως τώρα πολύ λίγα πράγματα γι’ αυτό το project. Όμως εσείς τι πιστεύετε; Θα «κρατήσει» η Bethesda τον τίτλο ως αποκλειστικό στο Xbox ή όχι; Πείτε μας στα σχόλια.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το Indiana Jones είχε ανακοινωθεί πριν από την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft, οπότε, όλα «παίζουν» στο τραπέζι.