Elden Ring: Παίκτης κάνει 1 hit όλα τα boss αλά “One Punch Man” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο των 50 λεπτών
30 Μαΐου 2022 13:30
Elden Ring: Παίκτης κάνει 1 hit όλα τα boss αλά “One Punch Man” (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Elden Ring της FromSoftware κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και έκτοτε έχουμε δει να συμβαίνουν διάφορα, με παίκτες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι μέσα σε 15 λεπτά και όχι μόνο. Τώρα, ένας παίκτης κατάφερε να φτιάξει ένα τόσο δυνατό build που σκοτώνει πρακτικά όλα τα bosses, με ένα απλό hit αλά One Punch Man.

Ο YouTuber με την ονομασία “BushyGames” είναι γνωστός στην κοινότητα του Elden Ring με τα διάφορα κατορθώματά του και τώρα σκέφτηκε να φτιάξει ένα νέο χαρακτήρα που θα κάνει «1 shot» όλα τα bosses στο παιχνίδι. Έτσι, δημιούργησε τον χαρακτήρα του σύμφωνα με το θρυλικό anime, One Punch Man, ο οποίος είναι γνωστός για το ότι κερδίζει τα πάντα με μια γροθιά.

Ο BushyGames ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο 50 λεπτών, που εξηγεί πως έφτιαξε αυτό το build και ποια αντικείμενα φοράει στον παίκτη του. Για παράδειγμα, ξεκίνησε το ταξίδι του αυτό με το Axe Talisman, το οποίο αυξάνει το charge attack damage κατά 10%, καθώς και το Spiked Cracked Tear που αυξάνει και αυτό το charge attacked damage 15%.

Τα στατιστικά του ανέβηκαν πολύ όταν «σήκωσε» το τεράστιο hammer Giant-Crusher, το οποίο και αναβάθμισε μετά από λίγο με κάποια smithing stones. Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφερε να σκοτώσει το Deathbird στο Liurnia of the Lakes με ένα hit, προτού προχωρήσει σε άλλα βασικά bosses του παιχνιδιού.

Δείτε ολόκληρο το ταξίδι του “One Punch Man” μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: