Δείτε εικόνες από το ακυρωμένο Marvel MMO παιχνίδι

Στο οποίο θα υπήρχαν οι X-Men, οι Avengers κ.α.
30 Μαΐου 2022 10:38
Δείτε εικόνες από το ακυρωμένο Marvel MMO παιχνίδι

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η ομάδα ανάπτυξης του DC Universe Online είχε στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο MMO βασισμένο στον κόσμο της Marvel, το οποίο έξι μήνες μετά την αρχική του ανακοίνωση ακυρώθηκε. Τώρα, εικόνες από το εν λόγω project ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, ο σχεδιαστής Ramiro Galan που απασχολείται από την Pixelkings, μια εταιρία με την οποία συνεργαζόταν η Daybreak Games, για την ανάπτυξη του Marvel MΜΟ, ανάρτησε στο portfolio του στο ArtStation διάφορες εικόνες από το παιχνίδι. Αυτές δείχνουν τα μενού δημιουργίας χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας πως στο παιχνίδι θα υπήρχαν διάφορες παρατάξεις, όπως οι X-Men, οι Avengers, η S.H.I.E.L.D. και οι Fantastic Four.

Οι παίκτες θα μπορούσαν να προσαρμόσουν πολλές πτυχές της εμφάνισης του χαρακτήρα τους, διαλέγοντας μάλιστα ποιες θα είναι οι υπερδυνάμεις τους, καθώς και το ηρωικό κοστούμι τους, το οποίο θα επηρέαζε με τη σειρά του διάφορα stats. Μιλώντας σχετικά με το project, ο Galan ανέφερε:

Η έμφαση ήταν τα έντονα και πλούσια χρώματα, με στιλιστικούς τόνους που απέτιναν φόρο τιμής στο Spider-Man: Into the Spiderverse.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές από τις εικόνες που ανάρτησε, ενώ όλες μπορείτε να τις βρείτε στο προφίλ του στην πλατφόρμα, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, δε γνωρίζουμε σε ποιο στάδιο βρισκόταν η ανάπτυξη του πλέον ακυρωμένου Marvel MMO, όταν η μητρική εταιρία EG7 αποφάσισε να τραβήξει την πρίζα. Παράλληλα, ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας του project ήταν γνωστή, ωστόσο στο παρελθόν είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου και κάποια concept arts από το 2019, πράγμα που σημαίνει ότι το MMO ήταν πολλά χρόνια υπό ανάπτυξη.