Το The Callisto Protocol συνεχίζει να δείχνει ανατριχιαστικό! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τώρα τις νέες φωτογραφίες του survival horror παιχνιδιού
28 Μαΐου 2022 14:53
Το The Callisto Protocol συνεχίζει να δείχνει ανατριχιαστικό! (ΦΩΤΟ)

Το Game Informer φιλοξενεί τις τελευταίες ημέρες το επερχόμενο survival horror παιχνίδι “The Callisto Protocol”, το οποίο τελικά δε θα είναι στο σύμπαν του PUBG, όπως σας ενημερώσαμε εχθές. Τώρα, στη δημοσιότητα ήρθαν τέσσερις νέες εικόνες που παρουσιάζουν για άλλη μια φορά πόσο σκοτεινό και ανατριχιαστικό φαίνεται να είναι ο τίτλος.

Σύμφωνα με την περιγραφή του πρόκειται για έναν story-driven survival horror τίτλο, ο οποίος εκτυλίσσεται σε μια φυλακή-αποικία στην Καλλιστώ, τον δορυφόρο του πλανήτη Δία στο έτος 2320. Ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2ο εξάμηνο του έτους και σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο πρωταγωνιστής του τίτλου, ο Jacob έχει ικανότητες «GRP» που του επιτρέπουν να σπρώχνει και να τραβάει πράγματα.

Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Ο δημιουργός του τίτλου δήλωσε πριν μερικές ώρες τα εξής:

Το The Callisto Protocol έχει τη δική του ιστορία και τον δικό του κόσμο. Δε λαμβάνει χώρα στο PUBG universe πλέον. Αρχικά, ήταν μέρος του timeline του PUBG, αλλά μεγάλωσε ο δικός του κόσμος. Το PUBG είναι υπέροχο και θα έχουμε και κάποιες μικρές εκπλήξεις για τους fans, αλλά το TCP έχει δικό του κόσμο, ιστορία και σύμπαν.

Το The Callisto Protocol βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation4 και Xbox One.

Tags: