Το Marvel MMO παιχνίδι ακυρώθηκε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωσή του

Το είχε στα σκαριά η ομάδα του DC Universe Online
25 Μαΐου 2022 18:46
Το Marvel MMO παιχνίδι ακυρώθηκε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωσή του

Πριν μερικούς μήνες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η ομάδα ανάπτυξης του DC Universe Online είχε στα σκαριά ένα ολοκαίνουργιο MMO βασισμένο στον κόσμο της Marvel. Έξι μήνες αργότερα, έγινε γνωστό πως η Dimensional Ink Games δεν δουλεύει πάνω σε αυτό το project πλέον, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ακυρωθεί εντελώς.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε από την εταιρία Enad Global 7 (EG7), στην οποία είναι μέρος η ομάδα ανάπτυξης και όπως μεταφέρει το GamesRadar, το παιχνίδι ακυρώθηκε μετά από μία «επαναξιολόγηση του μεγέθους της επένδυσης και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής για το portfolio και των προϊόντων του στούντιο».

Με άλλα λόγια, το Marvel MMO φαίνεται πως θα ήταν πολύ ακριβό και δε θα μπορούσε να εγγυηθεί ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων σε αντάλλαγμα και έτσι, η EG7 δεν είχε βλέψεις πως θα ήταν ένα επιτυχημένο κομμάτι της επιχείρησής της.

Η Dimensional Ink Games είναι μέρος του ομίλου της Daybreak Game Company, η οποία είχε ακυρώσει ξανά ένα Marvel MMO στο παρελθόν. Η EG7 ανακοίνωσε ότι θα επικεντρωθεί σε μικρότερα projects, συνεχίζοντας να εργάζεται σε παιχνίδια όπως το The Lord of the Rings Online και το DC Universe Online.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει ένα μεγάλο update για το DC Universe Online, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2023 και θα εμπλουτίσει την εμπειρία με νέο περιεχόμενο, ενώ συγχρόνως θα αναβαθμίσει και τον τεχνικό τομέα με καλύτερα γραφικά.

Tags: