Το Assassin's Creed Valhalla εμπλουτίζεται ξανά και μεγαλώνει τον Βίκινγκ οικισμό σας

Ένα νέο χαρακτηριστικό έφτασε στο open world παιχνίδι
25 Μαΐου 2022 17:39
Το Assassin's Creed Valhalla εμπλουτίζεται ξανά και μεγαλώνει τον Βίκινγκ οικισμό σας

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από τη στιγμή που το Assassin's Creed Valhalla έκανε το ντεμπούτο του για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και PC και παρόλα αυτά η Ubisoft συνεχίζει την υποστήριξη, κυκλοφορώντας τώρα ένα νέο μεγάλο, δωρεάν update.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το patch 1.5.2 είναι πλέον διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες όπου κυκλοφορεί το παιχνίδι, με μέγεθος που κυμαίνεται από 1.5 GB για τις PlayStation κονσόλες μέχρι και 7GB για τα Xbox και το PC.

Η μεγαλύτερη προσθήκη της εν λόγω ενημέρωσης έχει να κάνει με τον Βίκινγκ οικισμό των παικτών, το Ravensthorpe, και συνδέεται με ένα νέο gameplay χαρακτηριστικό. Συγκεκριμένα, το Valhalla διαθέτει πλέον gear loadouts. Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να χτίσετε ένα νέο κτήριο στο Ravensthorpe, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να ορίσετε έως και 5 loadouts με διαφορετικά αντικείμενα και εξοπλισμό (για παράδειγμα ένα για stealth και ένα για περιστάσεις που απαιτούν ανοιχτές μάχες), τα οποία στη συνέχεια θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή μέσα από το κεντρικό μενού του τίτλου.

Το εν λόγω χαρακτηριστικό είχε έρθει και στο Assassin's Creed Odyssey, στο πλαίσιο της post-launch υποστήριξης του και φιλοδοξεί να κάνει τους παίκτες πιο ανοιχτούς στον πειραματισμό. Ωστόσο, η Ubisoft δε στάθηκε μόνο εκεί, αφού πρόσθεσε και νέες ανταμοιβές για το River Raids mode, όπως για παράδειγμα νέα όπλα, ενώ το patch διορθώνει και διάφορα bugs, κάνοντας πιο ευχάριστη τη συνολική εμπειρία.

Παρακάτω ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την κυκλοφορία του update. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό changelog της ενημέρωσης πατώντας εδώ.