Το επόμενο παιχνίδι του Suda51 ενδέχεται να αποκαλυφθεί φέτος

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τα σχέδια της Grasshopper Maufacture
23 Μαΐου 2022 17:58
Το επόμενο παιχνίδι του Suda51 ενδέχεται να αποκαλυφθεί φέτος

Όπως όλα δείχνουν, ο λατρεμένος εκκεντρικός Ιάπωνας δημιουργός Suda51 θα αποκαλύψει σύντομα το νεότερο παιχνίδι του. Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube κανάλι της NetEase Games, ο ιδρυτής της Grasshopper Maufacture μίλησε για μέλλον του στούντιο και για τα όσα σχεδιάζει για το υπόλοιπο του 2022.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε πως ενδέχεται να ανακοινώσει το νέο του project προς το τέλος της χρονιάς, δηλώνοντας:

Τα παιχνίδια που φτιάχνουμε σε αυτό το στούντιο, εννοώ τα πραγματικά, cool και ολοκαίνουργια παιχνίδια που θα συνεχίσουμε τα δημιουργούμε. Αναρωτιέμαι πότε μπορώ να τα ανακοινώσω; Ίσως προς το τέλος του χρόνου;

Στη συνέχεια ο Suda ξεκαθάρισε πως η ανακοίνωση μπορεί να καταλήξει και τον επόμενο χρόνο, αλλά επισήμανε πως θέλει να βιαστεί γιατί ανυπομονεί να δείξει στον κόσμο όλα όσα ετοιμάζει με την ομάδα του.

Βέβαια, πέρα από το χρονικό πλαίσιο στο οποίο μπορούμε να περιμένουμε την ανακοίνωση, ο Suda δεν αποκάλυψε καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το επόμενο βήμα του. Ωστόσο, περιέργως, σε ένα πλάνο του βίντεο η κάμερα πέρασε μπροστά από έναν υπολογιστή όπου φαινόταν ξεκάθαρα το κράνος ενός Power Ranger.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Grasshopper Maufacture, το No More Heroes 3, αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο στις Xbox και PlayStation κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έπειτα από έναν χρόνο αποκλειστικότητας στο Nintendo Switch. Οι νέες αυτές εκδόσεις του τίτλου θα έχουν αναβαθμισμένα γραφικά, καλύτερο framerate και ταχύτερα loading times.