Πλέον ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει το Assassin’s Creed Origins στο Xbox Game Pass

Κλείδωσε η ημερομηνία
22 Μαΐου 2022 09:20
Πλέον ξέρουμε πότε ακριβώς θα έρθει το Assassin’s Creed Origins στο Xbox Game Pass

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το Xbox είχε ανακοινώσει πως περισσότερα παιχνίδια της Ubisoft θα βρουν το δρόμο τους στο Xbox Game Pass, με το Assassin’s Creed Origins να παίρνει σειρά μετά τα Rainbow Six: Siege και Rainbow Six Extraction.

Τώρα, η Microsoft επιβεβαίωσε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμο το κεφάλαιο της πασίγνωστης σειράς στη συνδρομητική υπηρεσία. Συγκεκριμένα, η εταιρία ενημέρωσε την ‘Coming Soon’ ενότητα που υπάρχει στο μενού των Xbox κονσολών, οπού αναφέρεται πλέον ότι το Assassin’s Creed Origins θα έρθει στο Xbox Game Pass στις 7 Ιουνίου. Παράλληλα, η εταιρία επιβεβαίωσε με τον ίδιο τρόπο πως στον κατάλογο της υπηρεσίας θα ενταχθεί λίγο νωρίτερα, την 1η Ιουνίου, και το For Honor: Marching Fire Edition, ενώ στο τέλος του μήνα, στις 21 Ιουνίου, θα έρθει στο Xbox Game Pass και το remaster Shadowrun Returns.

Σύντομα το 60FPS patch για τις next-gen κονσόλες

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί πως η Ubisoft έχει ανακοινώσει συγχρόνως πως εργάζεται και σε ένα 60FPS next-gen patch για το Assassin’s Creed Origins, το οποίο πιθανότατα θα έχει κυκλοφορήσει ήδη πριν καν το παιχνίδι φτάσει στο Game Pass.

Αναλυτικότερα, ο Twitter λογαριασμός PlayStation Game Size αναφέρει πως πρόσφατα προστέθηκε στη βάση δεδομένων του PlayStation Network το Update 1.60 του παιχνιδιού, το οποίο ξεκλειδώνει το framerate στις PlayStation 5 κονσόλες. Σύμφωνα με την δημοσίευση αυτή, το next-gen patch του Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μεταξύ 24 και 26 Μαΐου.

Για την ιστορία, η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα πως η δική της συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+ θα έρθει σύντομα στις κονσόλες, ενώ πολλά από τα παιχνίδια της θα βρίσκονται στο νέο PlayStation Plus, μέσα από το Ubisoft+ Classics πρόγραμμα. Περισσότερα σχετικά με αυτό μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.