Η Saber Interactive δουλεύει τώρα στο Star Wars: Knights of the Old Republic remake

Μαζί με την Aspyr
20 Μαΐου 2022 14:15
Η Saber Interactive δουλεύει τώρα στο Star Wars: Knights of the Old Republic remake

Κατά τη διάρκεια της αναφοράς των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Embracer, ο Matthew Karch ανακοίνωσε ότι η Sabre Interactive, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα το Evil Dead: The Game, εργάζεται τώρα πάνω στο Star Wars: Knights of the Old Republic remake.

Η Aspyr έχει αφοσιωθεί πλήρως στο να κάνει το καλύτερο παιχνίδι που μπορεί. Όταν αποκτήσαμε την Aspyr, ξέραμε από την αρχή ότι θα χρειαζόταν τη βοήθειά μας. Η Saber από την άλλη, έχει τεράστια τεχνογνωσία στη δημιουργία αυτών των προϊόντων. Το έχουμε κάνει στο Halo – σε πολλά προϊόντα Halo – οπότε ξοδεύουμε πολύ χρόνο δουλεύοντας μαζί τους για να φέρουμε αυτόν τον τίτλο.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το παιχνίδι θα είναι φανταστικό, αλλά είναι ένα τεράστιο προϊόν και τα τεράστια προϊόντα απαιτούν αρκετή προσπάθεια και πολύ χρόνο για να γίνουν καλά και ειδικά όταν μιλάμε για παιχνίδι που είναι πολύ παλιό. Βασικά έπρεπε να ξαναφτιάξουμε αυτό το παιχνίδι από την αρχή.

Έτσι, η Saber Interactive και η Aspyr, που ανήκουν κάτω από την ομπρέλα του Embracer Group, δουλεύουν μαζί πάνω στο remake του τίτλου. To Knights of the Old Republic αφηγείται μια ιστορία Jedi εναντίον Sith που διαδραματίζεται περίπου 4.000 χρόνια πριν από την άνοδο του Galactic Empire που προβλήθηκε στο Star Wars του 1977.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το Knights of the Old Republic Remake, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως θα είναι timed console exclusive στο PlayStation 5, αλλά θα κυκλοφορήσει και στο PC.