Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Borderlands 3!

Η νέα προσφορά του Epic Games Store
19 Μαΐου 2022 18:05
Προλάβετε εντελώς δωρεάν το Borderlands 3!

H Epic Games μόλις διέθεσε το νέο δωρεάν παιχνίδι του ψηφιακού της καταστήματος. Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε πλέον το “Mystery Game” και δεν είναι άλλο από το εξαιρετικά διασκεδαστικό “Borderlands 3” της Gearbox και της 2K Games.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το χαοτικό looter shooter παιχνίδι που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019, είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store και έτσι, έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με αυτό, χωρίς κανένα κόστος. Αξίζει να σημειωθεί, πως από τη στιγμή που το αποκτήσετε, θα μείνει για πάντα στη «βιβλιοθήκη» σας.

Αποκτήστε το Borderlands 3 πατώντας εδώ.

Οι εντυπώσεις μας από το Borderlands 3:

Το Borderlands 3 είναι ένα πλούσιο πακέτο με άφθονο περιεχόμενο που μπορεί να κρατήσει εσάς και μέχρι τρεις ακόμη φίλους σας απασχολημένους για πολλές ώρες. Η φρενήρης δράση και το ατελείωτο loot είναι εδώ και καλύτερα από ποτέ, με την Gearbox να είναι καλά διαβασμένη όσον αφορά τα πρέπει αυτού genre. Ωστόσο, το χιούμορ δεν καταφέρνει πάντα το σκοπό του, οι νέοι χαρακτήρες δεν μπορούν να σταθούν δίπλα στους παλιούς αγαπημένους και γενικότερα η ιστορία και η αφήγηση δεν είναι τα δυνατά χαρτιά του παιχνιδιού. Για την ώρα, βέβαια, όλη η συζήτηση θολώνεται από τα ατελείωτα τεχνικά προβλήματα που αμαυρώνουν την εμπειρία και δεν με αφήνουν να προτείνω ανεπιφύλακτα το παιχνίδι στους λάτρεις του είδους, που σίγουρα θα ικανοποιήσει, όταν διορθωθεί η κατάσταση.

Το Borderlands 3 θα βρίσκεται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 26 Μαΐου και ώρα 18:00. Να σας υπενθυμίσουμε πως για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.