Εντελώς δωρεάν από σήμερα το Apex Legends στα iPhone και Android

Διαθέσιμη στην Ελλάδα η mobile έκδοση του
17 Μαΐου 2022 18:58
Εντελώς δωρεάν από σήμερα το Apex Legends στα iPhone και Android

Έπειτα από τις δοκιμαστικές περιόδους σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, το Apex Legends Mobile είναι από σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του πασίγνωστου και λατρεμένου battle royale κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν για τα Android smartphones και tablets, καθώς και για τις συσκευές της Apple με iOS ή iPadOS λειτουργικό σύστημα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να δοκιμάσετε για πρώτη φορά την εμπειρία της EA ή να έχετε παντού μαζί σας μια φορητή έκδοση του Apex, μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι μέσα από τους συνδέσμους που ακολουθούν.

Πως μπορώ να κατεβάσω το Apex Legends Mobile;

Κατεβάστε το Apex Legends Mobile για Android πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Apex Legends Mobile για iOS πατώντας εδώ.

Δείτε εν δράσει το Apex Legends Mobile:

Για την ιστορία, το Apex Legends Mobile αναπτύχθηκε από μια ειδική υποομάδα της Respawn σε συνεργασία με τα Lightspeed & Quantum Studios της Tencent. Πρόκειται για τους ίδιους developers που βρίσκονται πίσω από το απίστευτα επιτυχημένο PUBG Mobile.

Όπως και με το βασικό παιχνίδι, το Apex Legends Mobile είναι εντελώς δωρεάν, προσφέροντας ωστόσο in-game αγορές. Πρέπει να σημειωθεί πως ο τίτλος θα έχει δικά του battle passes, collectables, cosmetics και χαρακτήρες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υποστηρίζεται cross-play με την κεντρική έκδοση των κονσολών και του PC.