Η Take-Two θα κυκλοφορήσει 8 remasters μέχρι το 2025  

Αλλά ποια είναι αυτά -προφανώς- και δε μάθαμε

Η Take-Two θα κυκλοφορήσει 8 remasters μέχρι το 2025

Κατά τη διάρκεια των οικονομικών αποτελεσμάτων της, η Take-Two Interactive αποκάλυψε πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει 8 remasters παιχνιδιών που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν μέχρι το 2025, χωρίς ωστόσο να δίνει άλλες πληροφορίες γι’ αυτά. Φυσικά, αυτά τα νέα θα οδηγήσουν σε εικασίες πολλών fans της Rockstar Games και όχι μόνο.

Η εταιρία έχει πολλούς σπουδαίους τίτλους που θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν ξανά ως remasters, όπως το θρυλικό “Bully”, το οποίο αν ερχόταν θα μπορούσε να “βοηθήσει” στην αναμονή του πολυπόθητου GTA 6.

Στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας, τα ports και τα remasters αναφέρονται ως «νέες κυκλοφορίες τίτλων που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν». Πέρυσι, είχε φέρει το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, το οποίο περιλάμβανε remasters των Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Ενώ υπήρχε αρκετός ενθουσιασμός γύρω από τη συλλογή, όταν κυκλοφόρησε πολλοί fans ήταν δυσαρεστημένοι λόγω κάποιων bugs και προβλήματα στην απόδοση.  

Πριν λίγα λεπτά, σας ενημερώσαμε ότι η Take-Two αποκάλυψε και τις πωλήσεις των Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption II.

Εσείς ποια παιχνίδια από την Take-Two θα θέλατε να δείτε ως remaster; Πείτε μας στα σχόλια.

Ροη ειδησεων