Το Marvel’s Midnight Suns παιχνίδι μάλλον θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα

Όπως προδίδει μια νέα καταχώρηση
16 Μαΐου 2022 18:23
Το Marvel’s Midnight Suns παιχνίδι μάλλον θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα

Προ των πυλών βρίσκεται η κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns, όπως όλα δείχνουν. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι μόλις έλαβε ηλικιακή ταξινόμηση από τον επίσημο οργανισμό της Νότιας Κορέας, πράγμα που σημαίνει πως δεν απέχουμε πολύ από το ντεμπούτο του.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του subreddit r/LeaksandRumours ανακάλυψαν πως το παιχνίδι έλαβε ηλικιακή ταξινόμησης ‘15’ την περασμένη Παρασκευή. Όπως έχουμε δει αμέτρητες φορές να συμβαίνει με ανάλογες καταχωρήσεις, αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξή του βρίσκεται πλέον στα τελικά στάδια και έτσι έχουν ξεκινήσει οι τελικές διεργασίες που είναι απαραίτητες πριν την κυκλοφορία.

Επίσημα, το Marvel’s Midnight Suns έχει ως πλαίσιο κυκλοφορίας το δεύτερο μισό του 2022, πράγμα που σημαίνει πως θα έρθει μετά τον Ιούνιο. Το πιθανότερο είναι πως η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του θα αποκαλυφθεί σύντομα, ίσως για παράδειγμα στο επερχόμενο Summer Game Fest, με την άφιξη του παιχνιδιού να ακολουθεί κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Εξάλλου, το παιχνίδι έχει φιλοξενηθεί ξανά από σόου του Geoff Keighley, αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο περσινό gamescom: Opening Night Live 2021 σόου.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμης σας, στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter. Πρόκειται για τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns. Πρόκειται για μια ομάδα με λατρεμένους ήρωες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways κ.α. Οι Midnight Suns, λοιπόν, αναγκάζονται να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Lilith, την μητέρα των δαιμόνων, αλλά και του Hunter.

Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες. Κάθε χαρακτήρας, συμπεριλαμβανομένου και του Hunter, έχει ένα μοναδικό σετ καρτών, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει ο παίκτης στα μέτρα του και το playstyle του τον κάθε ήρωα. Πέρα από τις κάρτες όμως, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα περιβάλλοντα που γίνονται οι μάχες με διάφορους τρόπους, για να φτάσουν πάντα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες επιστρέφουν στο Abbey, οπού μπορούν να αναπτύξουν τις σχέσεις τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες του Marvel σύμπαντος, όπως οι Iron Man, Wolverine, Captain Marvel κ.α. Στην πράξη το παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα XCOM, τα οποία αναπτύσσει εξάλλου η ίδια ομάδα ανάπτυξης.

Tags: