Το Dead Space Remake απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Η αποκάλυψη του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί αυτό το “Halloween”
12 Μαΐου 2022 21:25
Το Dead Space Remake απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα ότι το remake του Dead Space θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023. Η αποκάλυψη αυτή ήρθε απευθείας από ένα ειδικό livestream που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα, με το “full reveal” να αναμένεται αυτόν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του “Halloween”.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, η EA κυκλοφόρησε επίσης νέα concept art για να απολαύσουν όλοι οι fans που περιμένουν με αγωνία τον survival horror τίτλο. Παρόλο που δεν είδαμε νέα gameplay πλάνα, η εταιρία σημειώνει πως οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας δώσουν μια μικρή γεύση από αυτό που θα περιμένετε όταν κυκλοφορήσει.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

 

Σύμφωνα με την ΕΑ, το remake του Dead Space θα διατηρήσει την αισθητική του αρχικού παιχνιδιού, αλλά προφανώς θα διαμορφωθεί με την τεχνολογία επόμενης γενιάς. Η EA Motive έχει αναλάβει την ανάπτυξή του σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε.

Το remake του Dead Space, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιανουαρίου 2023 για PC, PS5 και Xbox Series X|S. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.


(ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η EA έδωσε και στη δημοσιότητα μερικά βίντεο που παρουσιάζουν τις αλλαγές του remake. Δείτε τα παρακάτω.