Το εξαιρετικό “Prey” είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Αποκτήστε το από σήμερα μαζί με το “Jotun” και το Redout
12 Μαΐου 2022 17:48
Το εξαιρετικό “Prey” είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store

Είναι Πέμπτη και αυτό σημαίνει ότι η “Free Games” κατηγορία του Epic Games Store έχει ανανεωθεί με τα νέα παιχνίδια. Έτσι, από σήμερα, Πέμπτη 12 Μαΐου, η Epic Games σάς δίνει τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή με τρεις ακόμη τίτλους, που θα μείνουν για πάντα στη βιβλιοθήκη σας και έρχονται χωρίς κανένα κόστος.

Το πρώτο παιχνίδι σήμερα είναι το εξαιρετικό Prey της Arkane Studios, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία και καλά σχόλια λόγω του ιδιαίτερου στιλ του. Το παιχνίδι έρχεται και “δένει” με τη μουσική του που έχει επιμεληθεί ο Mick Gordon των τελευταίων DOOM.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα σας κάνει δώρο η Epic, καθώς θα σας χαρίσει και το Jotun (Valhalla Edition), ένα indie που φτιάχτηκε από την Thunder Lotus, το οποίο και αυτό έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Αποκτήστε το Prey πατώντας εδώ.

Κάντε δικό σας το Jotun: Valhalla Edition πατώντας εδώ.

Η Epic Games ανανέωσε ξανά τη σελίδα της και δίνει επίσης και το Redout: Enhanced Edition.

Και τα δύο παιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα έως την επόμενη Πέμπτη 19 Μαΐου και ώρα 18:00 το απόγευμα. Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.