Η πασιέντζα των Windows γιορτάζει και η Microsoft ετοιμάζει εκπλήξεις

Μεγάλη επέτειος για το πασίγνωστο παιχνίδι
11 Μαΐου 2022 14:03
Η πασιέντζα των Windows γιορτάζει και η Microsoft ετοιμάζει εκπλήξεις

Μέσα στο μήνα που διανύουμε, η πασιέντζα της Microsoft, στην οποία πιθανότατα κάθε χρήστης των Windows -ειδικότερα των παλιότερων εκδόσεων- έχει αφιερώσει κάποιες ώρες, γιορτάζει τα 32 της χρόνια. Συγκεκριμένα, το Microsoft Solitaire έκανε αρχικά το ντεμπούτο του για το λειτουργικό σύστημα Windows 3.0, τον Μάιο του πλέον μακρινού 1990.

Έτσι, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η εταιρία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να γιορτάσει τη μεγάλη επέτειο καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Οι παίκτες, λοιπόν, μπορούν να περιμένουν εβδομαδιαίες εκπλήξεις, αποκλειστικά events εντός του παιχνιδιού και ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο ακόμη παραμένει άγνωστο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, το παιχνίδι καρτών της είναι ένα από τα δημοφιλέστερα όλων των εποχών και έχει μια αφοσιωμένη ομάδα που είναι παθιασμένη με το να διατηρήσει την διασκεδαστική εμπειρία του ζωντανή για πολλά ακόμη χρόνια.

Το Microsoft Solitaire Collection, η πιο πρόσφατη έκδοση του πασίγνωστου παιχνιδιού της εταιρίας είναι διαθέσιμη δωρεάν για τους Windows υπολογιστές μέσα από το Microsoft Store, ενώ κυκλοφορεί και για smartphones και tablets μέσα από τα Google Play και App Store για τις Android και iOS συσκευές αντίστοιχα.