Το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo για το υπόλοιπο 2022

Επιβεβαιώνει τα πλάνα της η εταιρία
11 Μαΐου 2022 00:51
Το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Nintendo για το υπόλοιπο 2022

Όπως σας ενημερώσαμε, η Nintendo μόλις αποκάλυψε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, αποκαλύπτοντας νέα στατιστικά για τις πωλήσεις του Switch και των παιχνιδιών του. Ωστόσο, η εταιρία δε στάθηκε μόνο εκεί και αναφέρθηκε και στο μέλλον, επιβεβαιώνοντας εκ νέου το πρόγραμμα των επερχόμενων κυκλοφοριών της για το υπόλοιπο 2022.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας έχουν να περιμένουν διάφορες ακόμη μεγάλες αποκλειστικότητες. Συγκεκριμένα, η Nintendo επιβεβαίωσε ξανά πως το Bayonetta 3 θα κυκλοφορήσει φέτος, χωρίς να δίνει βέβαια κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ προς το τέλος του έτους θα καταφθάσει και το sequel Mario + Rabbids: Sparks of Hope από τη Ubisoft, καθώς και η νέα γενιά Pokémon Scarlet & Violet.

Όσον αφορά τους τίτλους της Nintendo με συγκεκριμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας, η εταιρία αναμένεται να φέρει στο Switch τον ποδοσφαιρικό τίτλο Mario Strikers: Battle League Football στις 10 Ιουνίου, το JRPG Fire Emblem Warriors: Three Hopes στις 24 Ιουνίου και το Live a Live της Square Enix τις 22 Ιουλίου. Μάλιστα, οι κυκλοφορίες της εταιρίας δε σταματούν εκεί, αφού έχει στα σκαριά δύο ακόμη πολύ σημαντικά projects, το Xenoblade Chronicles 3 που τελικά θα έρθει νωρίτερα στις 29 Ιουλίου και το Splatoon 3 που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild έχει μεταφερθεί για το 2023, ενώ η Nintendo δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία για την άφιξη του Metroid Prime 4 ή για το Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp που καθυστέρησε πρόσφατα εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.