Έρχονται Lord of the Rings παιχνίδια από την EA - Ανακοινώθηκε το πρώτο (ΦΩΤΟ)

Η beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι
09 Μαΐου 2022 16:29
Έρχονται Lord of the Rings παιχνίδια από την EA - Ανακοινώθηκε το πρώτο (ΦΩΤΟ)

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο “The Lord of the Rings” παιχνίδι, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε mobile συσκευές. Συγκεκριμένα, το The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth -όπως θα ονομάζεται- θα ακολουθήσει το free-to-play μοντέλο και φτιάχνεται από την Capital Games, ενώ είναι φυσικά εμπνευσμένο από τα βιβλία του J. R. R. Tolkien.

Χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες ή κάποιο trailer, η EA αναφέρει πως το παιχνίδι θα έχει “immersive storytelling”, turn-based μάχες και ένα μεγάλο ρόστερ χαρακτήρων τόσο από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όσο και από το Hobbit. Μάλιστα, θα περιλαμβάνει μάχες σε διάφορες γνωστές τοποθεσίες από τα έργα του Tolkien, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και competitive με άλλους παίκτες.

Δείτε την πρώτη εικόνα παρακάτω:

Αξίζει να αναφερθεί πως η EA ανανέωσε τη συνεργασία της με την Middle-Earth Enterprises και αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε και άλλα projects σχετικά με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στο μέλλον.

Η Middle-Earth Enterprises δήλωσε τα εξής:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε για άλλη μια φορά με την EA. Αυτή τη φορά για να φέρουμε στους fans ένα παιχνίδι για κινητά, αποκλειστικά εμπνευσμένο από τη Μέση Γη, όπως περιγράφεται στα λογοτεχνικά έργα του J.R.R. Tolkien. Είναι τιμή να συνεργαζόμαστε με την ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης, Capital Games.

Τέλος, η beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει σε διάφορες περιοχές αυτό το καλοκαίρι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε πότε.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό το παιχνίδι παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.