“Τρελές” ταχύτητες στους δρόμους του Μαϊάμι στο νέο trailer του F1 22

Τον Ιούλιο η κυκλοφορία του νέο παιχνιδιού της Codemasters
06 Μαΐου 2022 13:52
“Τρελές” ταχύτητες στους δρόμους του Μαϊάμι στο νέο trailer του F1 22

Η Codemasters και η EA έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer από το F1 22, το οποίο αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούλιο. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται την απόλυτη Φόρμουλα 1 εμπειρία με αυτό το παιχνίδι και στο νέο βίντεο σάς δίνει μια μικρή ματιά από το track του Miami.

Τοποθετημένο στην καρδιά της πόλης, το Miami International Autodrome είναι το καλύτερο στην κατηγορία του. Οι οδηγοί θα αγωνιστούν στους δρόμους του Miami και θα διαπραγματευτούν το δρόμο γύρω από 19 στροφές και τρεις DRS ζώνες.

Το F1 22 περιλαμβάνει φρεσκαρισμένα “Practice Programs” με μεγαλύτερη ποικιλία και νέα συστήματα βαθμολόγησης, ενώ παράλληλα επιστρέφει και εδώ το “My Team” με πραγματικές ενημερώσεις στα tracks στην Αυστραλία, την Ισπανία και το Άμπου Ντάμπι, για να αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες αλλαγές. Το Career Mode, επιστρέφει και αυτό, με επιλογή για δύο παίκτες, καθώς και διάφορα multiplayer modes που θα είναι έτοιμα την ημέρα της κυκλοφορίας του κανονικά.

Μάλιστα, έχει προστεθεί μία νέα επιλογή που ονομάζεται “Broadcast” που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελεγχόμενη κινηματογραφική εμπειρία «σαν ταινία» που σας κρατά κοντά στην αγωνιστική δράση. Έτσι, εάν διαθέτετε VR (HTC Vive ή Oculus Rift) στο PC, θα μπορείτε να παίξετε κανονικά το παιχνίδι.

Το F1 22 θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One την 1η Ιουλίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: