Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία έναρξης του “Summer Game Fest”

Αρχές Ιουνίου ξεκινάει φυσικά με τον Geoff Keighley
05 Μαΐου 2022 19:32
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία έναρξης του “Summer Game Fest”

Ο Geoff Keighley ετοιμάζεται πυρετωδώς για το “Summer Game Fest”, το οποίο όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μέσα από το επίσημο site του event και η πρεμιέρα θα κρύβει πολλές εκπλήξεις όπως νέες ανακοινώσεις παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Μάλιστα, το Summer Game Fest έκλεισε μία μεγάλη συνεργασία και θα φέρει το event live και σε iMax μορφή για την απόλυτη gaming εμπειρία, σε “cinema format”. Η αποκάλυψε αυτή συνοδεύεται και με ένα trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. Αξίζει να αναφερθεί, πως και τα "The Game Awards" που θα μεταδοθούν ζωντανά τον Δεκέμβριο, θα έρθουν στο "IMAX Live".

Αξίζει να αναφερθεί, πως στο πλαίσιο του Summer Game Fest, η Microsoft επιφυλάσσει και αυτή ένα ειδικό Xbox + Bethesda Game Showcase event, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δύο εταιρίες που συγχωνεύθηκαν πέρυσι θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιάσουν όλα όσα ετοιμάζουν τα στούντιό τους.

Σε αυτό το event να περιμένετε αρκετά trailer από επερχόμενα παιχνίδια, εκπλήξεις και ανακοινώσεις νέων τίτλων από πολλές εταιρίες του χώρου. Για περισσότερα σχετικά με το Summer Game Fest παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.