Το launch trailer του Trek to Yomi καλεί τους παίκτες στην «Κόλαση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφθάνει αύριο ο τίτλος της Devolver Digital
04 Μαΐου 2022 14:33
Το launch trailer του Trek to Yomi καλεί τους παίκτες στην «Κόλαση» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν απομείνει λιγότερες από 24 ώρες για την κυκλοφορία του Trek to Yomi και έτσι η Devolver Digital σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Flying Wild Hog έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του παιχνιδιού. Αυτό προσκαλεί τους παίκτες στην «Κόλαση», με υπότιτλο ‘Battle Through Hell and Back’.

Φυσικά, αυτό που ξεχωρίζει ξανά είναι η κινηματογραφική παρουσίαση της δράσης, αφού η κάμερα του παιχνιδιού αξιοποιεί μερικές πολύ ιδιαίτερες γωνίες, ενώ η όλη ασπρόμαυρη αισθητική αποτίει φόρο τιμής στις κλασικές samurai ταινίες. Συγχρόνως, το παιχνίδι υπόσχεται στιλάτες μάχες με μοχθηρούς ξιφομάχους και υπερφυσικά όντα, μια συναρπαστική ιστορία και ένα συναισθηματικά φορτισμένο soundtrack. Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε μια πρώτη γεύση από την εμπειρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.

To Trek to Yomi αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στα PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S στις 5 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της διάθεσής του στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.