Έρχεται νέο περιεχόμενο στην PvP beta του Overwatch 2

Με νέους χαρακτήρες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα
04 Μαΐου 2022 10:05
Έρχεται νέο περιεχόμενο στην PvP beta του Overwatch 2

Η PvP beta του Overwatch 2 βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η Blizzard δεν ετοιμάζει για την εμπλουτίσει. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει στο επίσημο blog της, η εταιρία σκοπεύει να φέρει στο παιχνίδι νέα χαρακτηριστικά, νέους χάρτες, χαρακτήρες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και πολλά άλλα.

Αν και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να φτάσουν νέοι ήρωες -πέρα από το Sojourn- ή οι χάρτες, η Blizzard μοιράστηκε τα σχέδιά της σχετικά με τις άμεσες προτεραιότητές της. Αξίζει να αναφερθεί πως οι support ήρωες θα λάβουν και κάποια “buffs”.

Έχουμε ακούει ξεκάθαρα από την κοινότητα ότι οι support ήρωες θέλουν buff και οι “damage” παίκτες έχουν περισσότερο νέο περιεχόμενο για να απολαύσουν σε αυτήν την beta. Μακροπρόθεσμα, πιστεύουμε ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ζήτημα είναι να προσθέσουμε νέους support ήρωες στο παιχνίδι και αυτό είναι μέρος των σχεδίων μας.

Η ομάδα σχεδιασμού μας πειραματίζεται επίσης με κάποιες ιδέες που περιλαμβάνουν νέες ανανεωμένες ικανότητες για ορισμένους χαρακτήρες.

Τέλος, η Blizzard εξήγησε ότι η beta βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα και γι’ αυτό το λόγο τα scoreboards, η αναβαθμισμένη εμφάνιση των ηρώων και πολλά άλλα δεν έχουν ολοκληρωθεί πλήρως. Έτσι, κάποια στιγμή θα βελτιώσει το UI και γενικά το οπτικό σύνολο του τίτλου.

Το Overwatch 2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και κατάφερε ήδη να σπάσει ρεκόρ.