Σύντομα θα δούμε ξανά το horror PUBG παιχνίδι από τον δημιουργό του Dead Space

Πλησιάζει η ώρα του The Callisto Protocol
01 Μαΐου 2022 12:00
Σύντομα θα δούμε ξανά το horror PUBG παιχνίδι από τον δημιουργό του Dead Space

Το The Callisto Protocol είναι το νέο horror παιχνίδι του Glen Schofield, ο οποίος πέρα από τη συνεισφορά του σε διάφορα κεφάλαια της σειράς Call of Duty είναι και ο δημιουργός του λατρεμένου Dead Space. Ο τίτλος είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2020 και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022, αλλά παρ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα οι νέες πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο.

Αυτό όπως φαίνεται θα αλλάξει σύντομα, αφού ο Schofield αποκάλυψε πως έφτασε σχεδόν η στιγμή για τη μεγάλη παρουσίαση του τίτλου. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μοιράστηκε μια νέα concept art εικόνα, καθώς εξέταζε τα όσο έχει δημιουργήσει η ομάδα του, προσθέτοντας:

Έφτασε σχεδόν η στιγμή για να σας δείξουμε το πραγματικό παιχνίδι. Δεν μπορώ να περιμένω.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως απέχουμε περίπου ένα μήνα από το Summer Game Fest 2022, το οποίο πρακτικά θα αντικαταστήσει την E3, φιλοξενώντας τα μεγάλα gaming events του καλοκαιριού. Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό να δούμε το παιχνίδι μέσα στο καλοκαίρι, ενδεχομένως ξανά σε συνεργασία με τον Geoff Keighley, ο οποίος είχε φιλοξενήσει και την αποκάλυψη του αρχικού trailer, κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2020.

Το The Callisto Protocol βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS5, Xbox Series X|S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.