ΕΠΙΣΗΜΟ: To μέλλον του Xbox και της Bethesda αποκαλύπτεται τον Ιούνιο

Επιβεβαιώθηκε η συνέντευξη Τύπου
28 Απριλίου 2022 16:16
ΕΠΙΣΗΜΟ: To μέλλον του Xbox και της Bethesda αποκαλύπτεται τον Ιούνιο

Μπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει E3, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το καλοκαίρι θα περάσει χωρίς gaming events, αφού το κενό θα έρθει να καλύψει το Summer Game Fest. Έτσι, λοιπόν, το Xbox έρχεται να αποκαλύψει τώρα την πρώτη μεγάλη παρουσίαση του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας το Xbox & Bethesda Showcase.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δύο εταιρίες που συγχωνεύθηκαν πέρυσι θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, για να παρουσιάσουν όλα όσα ετοιμάζουν τα στούντιό τους. Το σόου είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά και φυσικά δωρεάν μέσα από τις παρακάτω πλατφόρμες:

Όπως τονίζει η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Xbox, το σόου θα παρουσιάσει «εκπληκτικά παιχνίδια από τα Xbox Game Studios, τη Bethesda και από συνεργάτες σε όλο τον πλανήτη». Αξίζει να σημειωθεί πως το σόου θα μεταδοθεί σε 30 διαφορετικές γλώσσες και αν κρίνουμε από πέρυσι, αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα υπάρχουν και φέτος υπότιτλοι στην Ελληνική γλώσσα.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι!