Το Overwatch 2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και κατάφερε ήδη να σπάσει ρεκόρ

Ξεκίνησε με το δεξί το shooter της Blizzard
28 Απριλίου 2022 15:46
Το Overwatch 2 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη και κατάφερε ήδη να σπάσει ρεκόρ

Μπορεί το Overwatch 2 να μην έχει καλά καλά κυκλοφορήσει, αλλά ήδη κατάφερε να σπάσει ένα τεράστιο ρεκόρ του franchise.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το sequel του ανταγωνιστικού hero shooter της Blizzard άνοιξε χτες δοκιμαστικά τις ψηφιακές του πόρτες, για να υποδεχθεί τα πρώτα μέλη της κλειστής beta. Βέβαια, πέρα απ' αυτούς που έλαβαν κλειδιά μέσα από την διαδικασία εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, η εταιρία μοίραζε κωδικούς και μέσω Twitch Drops, για όσους δεν ήταν και τόσο τυχεροί. Κάπως έτσι το Overwatch 2 σκαρφάλωσε στην κορυφή της streaming υπηρεσίας της Amazon, συγκεντρώνοντας 1.5 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές.

Πρόκειται για το υψηλότερο νούμερο που έχει επιτευχθεί ποτέ από το franchise στο Twitch, με την Blizzard να ευχαριστεί τους fans μέσα από ένα σχετικό της tweet που επισήμανε το ρεκόρ.

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της Blizzard, Mike Ybarra, σχολίασε το επίτευγμα του παιχνιδιού με έναν λιτό και χαρακτηριστικό τρόπο, δηλώνοντας:

Έχουμε πολλά περισσότερα που έρχονται!

Για την ώρα το Overwatch 2 δεν έχει ακόμη τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε νωρίτερα, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για τις beta του, πατώντας εδώ.