To Disney Dreamlight Valley είναι ένα δωρεάν life simulator παιχνίδι με Disney και Pixar χαρακτήρες

Έρχεται προσεχώς σε κονσόλες και PC
28 Απριλίου 2022 09:40
To Disney Dreamlight Valley είναι ένα δωρεάν life simulator παιχνίδι με Disney και Pixar χαρακτήρες

Η Disney σε συνεργασία με την γαλλική εταιρία ανάπτυξης Gameloft που ειδικεύεται κυρίως σε κυκλοφορίες για mobile συσκευές ανακοίνωσαν το Disney Dreamlight Valley. Πρόκειται για ένα free-to-play life simulation adventure παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν να αποκαταστήσουν ένα κάποτε ειδυλλιακό χωριουδάκι, το οποίο καταστράφηκε από ένα μυστηριώδες event που ονομάζεται The Forgetting.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα χρειαστεί να αναπτύξουν σχέσεις με διάφορους λατρεμένους χαρακτήρες των ταινιών της Disney και της Pixar, βοηθώντας τους να ανακτήσουν τις χαμένες μνήμες τους, για να λύσουν τα μυστήρια του Valley. Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως οι παίκτες θα μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο του παιχνιδιού, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν το χωρίο και να φτιάξουν τον δικό Disney ή Pixar χαρακτήρα.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο αντιπρόεδρος των Disney και Pixar παιχνιδιών, Luigi Priore, τόνισε:

Το Disney Dreamlight Valley θα δώσει στους fans μας την ευκαιρία να γράψουν τη δική τους ιστορία και να χτίσουν την ιδανική Disney και Pixar ζωή τους μέσα σε έναν πλούσιο και λεπτομερή κόσμο, γεμάτο με χαρακτήρες από μερικές από τις πιο εμβληματικές ιστορίες της Disney.

Το Disney Dreamlight Valley αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC και Mac. Αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη του Xbox Game Pass και οι παίκτες που θα αγοράσουν το Founder’s Pack θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια Early Access φάση που θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι σε όλες τις πλατφόρμες.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την εμπειρία παρακολουθώντας το σχετικό trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: