Το πανδύσκολο παιχνίδι Sifu θα αποκτήσει τελικά επιλογές δυσκολίας

Μέσα από την επερχόμενη ενημέρωσή του
27 Απριλίου 2022 15:19
Το πανδύσκολο παιχνίδι Sifu θα αποκτήσει τελικά επιλογές δυσκολίας

Το Elden Ring δεν ήταν το μόνο πανδύσκολο παιχνίδι που κυκλοφόρησε φέτος τον Φεβρουάριο, αφού λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε κάνει το ντεμπούτο του το SIFU. Πρόκειται για μια εξαιρετικά απαιτητική εμπειρία πολεμικών τεχνών που καλούσε τους παίκτες να παίξουν πολλές φορές το κάθε επίπεδο για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους, ενσωματώνοντας μάλιστα και έναν πολύ ενδιαφέρον μηχανισμό που είχε να κάνει με την ηλικία του χαρακτήρα, ο οποίος μεγάλωνε με κάθε ήττα, έχοντας κατά συνέπεια λιγότερη υγεία, αλλά πιο δυνατά χτυπήματα.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Sloclap ανακοίνωσε πως το παιχνίδι θα γίνει -πιθανότατα- πιο βατό, αφού σύντομα οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας. Συγκεκριμένα, μέσα από μια ενημέρωση που θα καταφθάσει στις 3 Μαΐου, ο τίτλος θα δίνει τις επιλογές “student”, “disciple” ή “master” που μάλλον μεταφράζουν σε “easy”, “medium” και “hard”. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς θα αλλάζει σε κάθε επίπεδο δυσκολίας, ούτε αν η μέχρι πρότινος εμπειρία ήταν αντίστοιχη του νέου “hard”.

Αξίζει να σημειωθεί πως συγχρόνως η ίδια ενημέρωση θα προσθέσει στο παιχνίδι και ένα προηγμένο mode προπόνησης, για να μπορούν οι παίκτες να δοκιμάσουν στρατηγικές και τεχνικές με την άνεσή τους, πριν αποφασίσουν να ριχτούν στα βασικά επίπεδα. Τέλος, θα προστεθεί και η δυνατότητα επιλογής Outfit, μαζί με νέα outfits για τους κατόχους των απλών και Deluxe editions.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα που ετοίμασε το στούντιο για το μέλλον του SIFU, το οποίο θα υποδεχθεί συνολικά μέσα στο 2022 τέσσερα μεγάλα δωρεάν updates, που θα φέρνουν μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά όπως gameplay modifiers, έναν replay editor και ένα νέο game mode.

To SIFU είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για PS4, PS5 και PC.

Tags: