Το Netflix θα φέρει 50 παιχνίδια στην πλατφόρμα του μέχρι το τέλος της χρονιάς

Για να αυξήσει τους συνδρομητές του
26 Απριλίου 2022 12:19
Το Netflix θα φέρει 50 παιχνίδια στην πλατφόρμα του μέχρι το τέλος της χρονιάς

Σύμφωνα με την Washington Post, το Netflix προσπαθεί αυτόν τον καιρό να ενισχύει την επιχείρησή του με νέο gaming περιεχόμενο. Τα βιντεοπαιχνίδια φαίνεται πως βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρίας, μιας και έγινε γνωστό ότι σκοπεύει να εμπλουτίσει την υπηρεσία της με σχεδόν 50 παιχνίδια για να παίζουν οι συνδρομητές μέχρι το τέλος του έτους.

Τον περασμένο Ιούλιο μάθαμε πως το Netflix θέλει να φέρει videogames στην πλατφόρμα του και έκτοτε έχει προσλάβει αρκετά στούντιο, έχει αλλάξει τα στελέχη του σε βασικές θέσεις, ενώ έχει κυκλοφορήσει παιχνίδια για τις mobile συσκευές, όπως το Stranger Things 1984. Εκτός από αυτό, έχουμε δει και άλλα γνωστά franchises να έρχονται στο Netflix, όπως τη σειρά “Arcane” που είναι βασισμένη φυσικά στο δημοφιλές παιχνίδι, League of Legends.

Αυτά τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά αφότου μάθαμε πως έχασε $50 δισεκατομμύρια αξίας σε μία μέρα και η μετοχή του έπεσε κατά 35%. Το Netflix ετοιμάζει μάλιστα και ένα φθηνότερο συνδρομητικό πακέτο που θα έχει όμως διαφημίσεις, έτσι ώστε να κερδίσει περισσότερους χρήστες.

Το Netflix εξαγόρασε κι άλλο gaming στούντιο τον Μάρτιο, ενώ πρόσφατα μάθαμε πως το Exploding Kittens θα γίνει mobile παιχνίδι, αλλά και σειρά. Μερικά στούντιο που επικεντρώνονται στα παιχνίδια είναι τα Boss Fight Entertainment, Next Games και Night School Studio.