Το PlayStation ψάχνει έναν ‘PC director’ για να ενισχύσει την παρουσία του στην πλατφόρμα

Όλα όσα αποκαλύπτει η αγγελία
25 Απριλίου 2022 11:24
Το PlayStation ψάχνει έναν ‘PC director’ για να ενισχύσει την παρουσία του στην πλατφόρμα

Το PlayStation αναζητά έναν senior director για να ηγηθεί της στρατηγικής και του προγραμματισμού όσον αφορά τις προσπάθειές του στην PC πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανάρτησε μια αγγελία για τη θέση εργασίας, η οποία αποκαλύπτει πως θέλει να “φέρει τις καλύτερες εμπειρίες του PlayStation σε αγορές και κανάλια σε όλο τον κόσμο”.  Επιπροσθέτως, η περιγραφή της ανάρτησης αποκαλύπτει πως η Sony θέλει να αυξήσει τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες της στο PC, τονίζοντας:

Ο επιτυχημένος υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική και την εμπορική δραστηριότητα στο πλαίσιο των παγκόσμιων καναλιών πωλήσεων και θα προσφέρει ένα ενιαίο και βελτιστοποιημένο πλάνο για την αύξηση των πωλήσεων στο PC, καθώς και ένα εμπορικό σχέδιο για να εφαρμόσουν οι ομάδες κόμβων και περιοχών και για να προσδιοριστούν μελλοντικοί τομείς και συνεργάτες για εμπορική ανάπτυξη.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το PlayStation θέλει να ενισχύει την παρουσία του στον PC και ψάχνει έναν επικεφαλής για να αναλάβει την προσπάθεια.

Για την ιστορία, η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το πρόσφατο άνοιγμα της εταιρίας στο PC gaming. Συγκεκριμένα, μέσα στα τελευταία χρόνια οι παίκτες μπόρεσαν να απολαύσουν στους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές διάφορες μέχρι πρότινος αποκλειστικότητες των PlayStation κονσολών, όπως για παράδειγμα τα God of War, Horizon Zero Dawn, Days Gone και Death Stranding. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να καταφθάσουν στο PC και τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της λατρεμένης σειράς Uncharted και όπως όλα δείχνουν μπορούμε να περιμένουμε πολλά ακόμη ports.