Το Achilles: Legends Untold είναι ένα παιχνίδι με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας και Soulslike στοιχεία

Δείτε το νέο του trailer
23 Απριλίου 2022 00:02
Το Achilles: Legends Untold είναι ένα παιχνίδι με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας και Soulslike στοιχεία

Ο Αχιλλέας, ο ημίθεος γιος του Πηλέα και εγγονός του Αιακού ήταν ο μεγαλύτερος και ο κεντρικός, αλλά και ο γενναιότερος ήρωας της Ιλιάδας του Ομήρου, στην ελληνική μυθολογία. Μέχρι σήμερα η ιστορία του έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα δημιουργήματα στον χώρο της ψυχαγωγίας, από την πασίγνωστη ταινία με τον Brad Pitt και το εξαιρετικό παιχνίδι HADES, μέχρι την…όχι και τόσο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix.

Τώρα, στη λίστα αυτή έρχεται να προστεθεί το Achilles: Legends Untold. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με soulslike στοιχεία και top-down προοπτική, το οποίο ανήκει στο ARPG είδος με έμφαση στη δράση και στις μάχες.

Όπως μπορείτε να δείτε από το νέο trailer που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Dark Point Games, ο Αχιλλέας θα έχει πολλές ιδιαίτερες δυνάμεις στο παιχνίδι, όπως για παράδειγμα την ικανότητα να πετά την ασπίδα του σαν άλλος Captain America ή το χαρακτηριστικό άλμα στον αέρα, όπως ο κινηματογραφικός Αχιλλέας του Pitt. Συγχρόνως, πέρα από στρατιώτες, οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και μυθικά τέρατα, ενώ το παιχνίδι θα διαθέτει και online co-op.

Το Achilles: Legends Untold αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Early Access μορφή για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam στις 12 Μαΐου. Μέχρι τότε, μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: