Οι Wu-Tang φέρνουν το ραπ στο Fortnite

Συνεχίζονται οι συνεργασίες για το πασίγνωστο παιχνίδι
22 Απριλίου 2022 23:21
Οι Wu-Tang φέρνουν το ραπ στο Fortnite

Οι Wu-Tang Clan, το πασίγνωστο αμερικανικό συγκρότημα χιπ χοπ είναι το νέο crossover του Fortnite. Συγκεκριμένα, η Epic Games ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με το θρυλικό group, φέρνοντας στο battle royale παιχνίδι έναν αριθμό σχετικών αντικειμένων.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το κατάστημα του Fortnite θα εμπλουτιστεί με Wu-Tang αντικείμενα στις 23 Απριλίου, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων outfits. Φυσικά, αυτά θα συνοδευτούν από back blings, pickaxes και πολλά ακόμη αντικείμενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα back blings θα αντιδρούν στην in-game μουσική και έτσι θα πάλλονται στο ρυθμό, ενώ το Neck Protector Pickaxe (εμπνευσμένο από γνωστό κομμάτι του συγκροτήματος ‘Protect Ya Neck’) θα δημιουργεί ένα εφέ στα χτυπήματα και το Triumphant Tagger Pickaxe θα αφήνει ένα ίχνος μπογιάς.

Τέλος, να αναφερθεί πως θα υπάρξουν και κανονικές εκδόσεις των ρούχων στην πραγματική ζωή, που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν στο Wu Wear.

Παρακάτω ακολουθεί το εντυπωσιακό εικαστικό που συνόδευσε την ανακοίνωση, καθώς και μια εικόνα που παρουσιάζει τα in-game αντικείμενα.