Ο art director του Metal Gear θέλει να σχεδιάσει πραγματικό αυτοκίνητο

Είναι το όνειρό του
22 Απριλίου 2022 15:57
Ο art director του Metal Gear θέλει να σχεδιάσει πραγματικό αυτοκίνητο

Ο art director και character designer του Metal Gear franchise θέλει να φτιάξει ένα πραγματικό αυτοκίνητο, μιας και αυτό είναι ένα όνειρό του όπως λέει στο Edge. Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξή του, ο Yoji Shinkawa, ερωτήθηκε αν έχει άλλους στόχους για την καριέρα του, δεδομένου ότι έχει γνωρίσει ο ίδιος μεγάλη προσωπική επιτυχία και αναγνώριση.

Μια μέρα θα ήθελα να σχεδιάσω ένα αυτοκίνητο. Ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Αυτή ήταν μια μακροχρόνια φιλοδοξία που είχα.

Αναφέροντας την κύρια επιρροή του για αυτή τη φιλοδοξία, ο Shinkawa εξήγησε ότι ο Aaron Beck είναι ένας concept artist που κατασκευάζει αυτοκίνητα, τα οποία σχεδιάζει αυτός.

Το να κοιτάς μοντέλα αυτοκινήτων ή αεροπλάνων και να σκέφτεσαι “αυτό δεν είναι κάτι που οδηγείς;” Και μετά να κατασκευάζεις ένα στην πραγματική ζωή, είναι ένα τεράστιο έργο. Το θαυμάζω αυτό.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο Shinkawa μπήκε στην Konami και έγινε πολύ σύντομα καλλιτεχνικός διευθυντής του Policenauts του Hideo Kojima. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης με τον Kojima και εκείνον, αφού δούλεψε έκτοτε στη σειρά Metal Gear Solid. Όταν ο Kojima έφυγε από την Konami, εκείνος τον ακολούθησε στην Kojima Productions και δούλεψε και στο πρόσφατο Death Stranding.

Μάλιστα, ο Shinkawa είχε αναφέρει τον περασμένο Μάρτιο ότι δουλεύει στο επόμενο project της Kojima Productions, το οποίο αναμένεται να μάθουμε μελλοντικά.