Το F1 22 επιστρέφει με πολλές αλλαγές και υψηλές ταχύτητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Και με υποστήριξη VR για το PC
21 Απριλίου 2022 19:05
Το F1 22 επιστρέφει με πολλές αλλαγές και υψηλές ταχύτητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η και η Codemasters ανακοίνωσαν το F1 22, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο για τις κονσόλες και το PC. Ο νέος τίτλος της σειράς υπόσχεται να είναι πιο ανταγωνιστικός και απρόβλεπτος όσον αφορά την εμπειρία του παίκτη, με ένα μεγάλο lineup για όλο το 2022.

H Codemasters έχει κάνει πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με τα sprint races και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και να οργανώσετε την ομάδα σας με επιλογές που θα επηρεάζουν τους γύρους κάθε αγώνα, τα pit stops και άλλα.

Επιπροσθέτως, το F1 22 περιλαμβάνει φρεσκαρισμένα “Practice Programs” με μεγαλύτερη ποικιλία και νέα συστήματα βαθμολόγησης, ενώ παράλληλα επιστρέφει και εδώ το “My Team” με πραγματικές ενημερώσεις στα tracks στην Αυστραλία, την Ισπανία και το Άμπου Ντάμπι, για να αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες αλλαγές. Το Career Mode, επιστρέφει και αυτό, με επιλογή για δύο παίκτες, καθώς και διάφορα multiplayer modes που θα είναι έτοιμα την ημέρα της κυκλοφορίας του κανονικά.

Μάλιστα, έχει προστεθεί μία νέα επιλογή που ονομάζεται “Broadcast” που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ελεγχόμενη κινηματογραφική εμπειρία «σαν ταινία» που σας κρατά κοντά στην αγωνιστική δράση. Έτσι, εάν διαθέτετε VR (HTC Vive ή Oculus Rift) στο PC, θα μπορείτε να παίξετε κανονικά το παιχνίδι.

Το F1 22 θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One την 1η Ιουλίου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.